Кінотеатр «Мир» у Черкасах перепрофілюють у спорткомплекс

Кінотеатр «Мир» у Черкасах перепрофілюють у спорткомплекс

Колишній черкаський кінотеатр можуть перетворити на спортивний заклад. Про це повідомив повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

– Дивує, чому в місті, де критично не вистачає приміщень для позашкілля, спортивних гуртків, творчих колективів, такі будівлі, як «Мир», не тільки пустують, а ще трохи – і взагалі розваляться. Проект на капітальний ремонт приміщення було розроблено років зо два тому і місту він, до речі, обійшовся в майже 200 тисяч гривень. Проте віз і нині там. Нині ж ми бачимо реальні перспективи створення на базі колишнього кінотеатру спортивної школи. Для цього потрібно відремонтувати дах, вирівняти підлогу, підключити електроенергію та опалення і зробити ремонт усередині приміщення. Можливості та бажання для цього в міськради є, – зазначив мер.

Днями начальник обласного управління молоді та спорту Максим Зеленський спільно з міським головою, заступником директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігорем Волошиним, депутатами міської ради оглянули приміщення колишнього кінотеатру «Мир» з метою його подальшого перепрофілювання у спортивні зали – повідомляють в Управлінні у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x