Житель Драбівщини продавав перехожим патрони

Житель Драбівщини продавав перехожим патрони

У зловмисника вилучено 20 набоїв. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Драбівського відділення поліції надійшла оперативна інформація, що в одному із сіл району невідомий чоловік пропонує перехожим купити в нього патрони. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка і затримала продавця. Ним виявився 26-річний мешканець сусіднього села. У чоловіка вилучили 20 патронів калібру 5,45 мм до автомата Калашникова.

Як пояснив у поліції затриманий, ці патрони він виміняв на залізничному вокзалі у невідомого. Тепер вирішив підзаробити грошей, продавши їх. Набої вилучені й направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x