Кращі спортсмени Черкас отримуватимуть стипендію міського голови

Кращі спортсмени Черкас отримуватимуть стипендію міського голови

Стипендію в розмірі дві тисячі гривень планують виплачувати щомісяця 15-ом кращим спортсменам Черкас. Відповідний проект рішення, який у подальшому винесуть на розгляд сесії, погодили сьогодні, 19 лютого, на засіданні виконавчого комітету. Утім, остаточне слово – за депутатським корпусом. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Як розповіла директор департаменту освіти та гуманітарної політики Марина Бакланова, спортсмен, який претендуватиме на таку стипендію, повинен постійно проживати в Черкасах, займати призові місця у чемпіонатах, Кубках України, світу, Європи, Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських іграх.

– Процедура буде наступна: до 1 грудня (крім цього року) збиратимуться заявки від спортивних шкіл міста, федерацій, а потім ці кандидатури розглядатиме комісія, – сказала Марина Леонідівна.

Стипендія призначатиметься за результатами виступів спортсменів міста за поточний рік, на підставі рішення спеціально створеної комісії. Претендувати на її здобуття можуть члени національних збірних команд України, спортсмени-інваліди-члени національних збірних команд України, кандидати до складу національних збірних команд України, спортсмени-інваліди-кандидати до складу національних збірних команд України, спортсмени, які перебувають у резервному складі національних збірних команд України, спортсмени-інваліди, які перебувають у резервному складі національних збірних команд України

У 2016 році стипендії міського голови виплачуються з наступного, від прийняття комісією рішення місяця, за результатами виступів спортсменів у 2015 році.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x