Черкаські фехтувальники їдуть в Європу

Черкаські фехтувальники їдуть в Європу

Учора у Черкасах завершилися Всеукраїнські змагання з фехтування на шаблях. Це останній відбірковий рейтинговий етап до чемпіонату Європи та Світу. На турнір, який відбувся у залі черкаського ФОКу, приїхали спортсмени з усіх регіонів, де культувується фехтування на шаблях, а саме: Київ, Миколаів, Нетішин, Одеса та АР Крим. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У видовищній боротьбі черкащанин Роман Куксенко здобув впевнену перемогу над киянином В`ячеславом Левчуком, і очолив український рейтинг.

Таким чином Куксенко став володарем четвертої путівки на чемпіонаті Європи, (що відбудеться з 20 лютого по 4 березня у м. Єрусалим (Ізраіль) від України. Разом з Куксенком на цей турнір поїде миколаєвець Євген Трифанов, кияни В`ячеслав Левчук та Борис Мельник. У збірній України серед дівчат теж наша черкащанка – Валерія Гнідашева. Ця юна талановита дівчина молодша своїх партнерів по збірній аж на три роки, їй всього 14-ть. Ще місяць тому вона стала переможцем проекту \”Ліга 10-13\”, а сьогодні – потрапила у збірну команду України серед кадетів. Крім неї збірну команду України будуть представляти миколаєвка Євгенія Аленіна, киянка Марія Марценюк та одеситка Олександра Явник.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x