«Мавпи-02» фінішували у чемпіонаті ВЮБЛ

«Мавпи-02» фінішували у чемпіонаті ВЮБЛ

За підсумками півфінального туру «Черкаські Мавпи-02» завершили чемпіонат Всеукраїнської баскетбольної юнацької ліги на 9-му місці. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Днями Дніпропетровськ приймав півфінальний тур ВЮБЛ серед юнаків 2002-го року народження. Протягом трьох днів команди змагалися за вихід до фінального етапу. «Черкаські Мавпи-02» зіграли два матчі проти дніпропетровських команд СДЮШОР-5 та один із київською «ДЮСШ-Бамг». У підсумку, підопічні Володимира Мірошника здобули дві перемоги, й одного разу поступилися. Якраз останній матч проти «СДЮШОРу» мав найбільше значення. У разі перемоги команда б вийшла до фінальної вісімки. Але дніпропетровський клуб виявився сильнішим і залишив черкасців за бортом плей-оф.

Як наслідок, «Черкаські Мавпи-02» завершують чемпіонат на 9-ій позиції.

Володимир Мірошник, головний тренер «Черкаських Мавп-02»:

«Найважливіший тур для нас. Окрім наших матчів була важлива гра Дніпропетровська й Києва. У разі перемоги киян нам би вистачало всього двох перемог, але дніпропетровці свій матч виграли. Тому нам потрібно були перемагати в усіх матчах туру. У двох іграх ми перемогли. Особливо варто відзначити гру з Дружківкою. Це команда, яка торік була у призерах. Протягом матчу ми поступалися, але знайшли в собі сили і перемогли. А в останній день грали з основною командою СДЮШОР-5. Дуже серйозно налаштовувалися, знали, що це вирішальна гра. Були підготовлені і фізично, але десь не влучили свої кидки, десь недопрацювали в захисті і як наслідок – програли. Варто відзначити, що двоє наших гравців травмувалися. Нам їх не вистачало. Також складно було грати на майданчику Дніпропетровська, проти місцевих команд. Доклали всіх зусиль для перемоги, але цього було замало».

Результати:
«Черкаські Мавпи-02» – СДЮШОР-5-2 (Дніпропетровськ) 85 : 76
ЧМ: Голєнков – 11 очок; Рідько – 17 очок; Внуков – 25 очок; Назаренко – 11 очок.

«Черкаські Мавпи-02» – ДЮСШ-Дружківка 60 : 52
ЧМ: Якименко – 10 очок; Рідько – 10 очок; Внуков – 10 очок; Добровольський – 7 очок.

«Черкаські Мавпи-02» – СДЮШОР-5 (Дніпропетровськ) 58 : 67
ЧМ: Рідько – 10 очок; Внуков – 10 очок; Назаренко – 13 очок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x