Чорнобаївці вшанували Олександра Слинька турніром на його честь

Чорнобаївці вшанували Олександра Слинька турніром на його честь

9 квітня на подвір’ї Чорнобаївської школі №1 відбулося урочисте вшанування співробітників міліції – Олександра Слинька, який назавжди залишився 33-річним, його бойового побратима Віктора Буряка, які вдвох 18 років тому, ризикуючи власним здоров’ям та життям, стали на перепоні озброєним злочинцям, та Юрія Велька, який загинув при виконанні службових обов’язків у Києві.

17-ий рік поспіль громада району, друзі й близькі збираються разом, щоб віддати шану міліціонерам, чиє життя стало прикладом вірності присязі, підтримати членів їх сімей. А правоохоронці цього дня вшановують пам’ять своїх колег турніром із кульової стрільби.
Зі щирими словами вдячності за подвиг в ім’я законності і правопорядку, за виконання службового обов’язку до Віктора Буряка та рідних загиблих міліціонерів Олександра Слинька і Юрія Велька звернулися Чорнобаївський селищний голова Алла Мірошниченко, голова районної ради Григорій Зінченко, заступник голови Чорнобаївської РДА Валентина Стилик, начальник Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Черкаській області полковник поліції Володимир Тютюнник, почесний голова Асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко, благочинний Чорнобаївського району протоієрей Іоанн. Почесні гості побажали учасникам турніру мирного неба і щоб постріли звучали лише на змаганнях.

Чорнобаївці вшанували Олександра Слинька турніром на його честь
Чорнобаївці вшанували Олександра Слинька турніром на його честь
Чорнобаївці вшанували Олександра Слинька турніром на його честь

Від молодого покоління за приклад професіоналізму героям-правоохоронцям висловила вдячність старший лейтенант поліції Оксана Івко.
Любов Слинько від імені трьох родин сердечно подякувала ініціаторам та організаторам турніру – колишньому селищному голові Григорію Злидарю, який на жаль відійшов за межу Вічності, та Петру Душейку, який щороку виступає головним меценатом змагання, Чорнобаївській селищній раді і всім, хто не забуває її чоловіка Олександра та його побратимів.

Присутні вшанували хвилиною мовчання співробітників органів внутрішніх справ, яких немає нині в живих, та поклали квіти до пам’ятної дошки Олександра Слинька.
Потому в тиру школи відбувся традиційний турнір з кульової стрільби пам’яті майора міліції О.Г. Слинька. У змаганні взяли участь 8 команд.
У командному заліку перемогу вибороли ветерани Чорнобаївського РВ УМВС. Нагороду за ІІ місце отримала команда Чорнобаївського відділення поліції ГУНП. Третіми стали правоохоронці Головного управління Національної поліції Черкас.
В особистому заліку переміг Сергій Доброштан (Чорнобаївське ВП ГУНП). ІІ місце – у Руслана Горяченка (ГУНП Черкас), ІІІ – у Віктора Ярмоленка (команда ветеранів Чорнобаївського ДАІ РВ УМВС).

Інна ЧМИХАЛО

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x