«Швидка допомога» для шкіри рук

«Швидка допомога» для шкіри рук

Після весняно-городніх робіт особливо страждає шкіра рук: грубішає, сохне і червоніє. Такі проблеми, окрім того, що псують красу, ще й додають незручностей: суха шкіра неприємно стягується і тріскається. Тому, щоб цього уникнути, радимо після того, як потрудилися на землі, потурбуватися про свої руки домашніми засобами.

Маска з вареної картоплі: розім\’яти дві варені картоплі й додати до них трохи молока та ложечку оливкової олії. Пюре викласти на серветку або на марлю. Потім на розпарені руки прикласти компреси, картоплею до шкіри. Одягнути зверху гумові рукавички і приблизно через сорок хвилин зняти рукавички, вимити руки теплою водою і нанести крем для рук.

Кисломолочна ванночка: потримайте руки 15–20 хвилин у теплому кислому молоці. Щоб закріпити ефект, нанесіть після цього зволожувальний крем.
Омолоджувальна яєчно-медова маска: один яєчний жовток змішати з ложечкою теплого меду і ложечкою борошна. Очищаємо руки і наносимо засіб на шкіру. Для кращого ефекту залишити на ніч.
Ванночка з крохмалю: розвести в теплій воді одну ложку крохмалю і протримати у цій воді руки близько 10 хвилин. Потім на вологу шкіру нанести крем для рук. Такі процедури пом\’якшують грубу і суху шкіру рук.
Маска для пом\’якшення: білок яєчний і трошки будь-якої рослинної олії. Змішуємо компоненти, наносимо на руки і чекаємо висихання, потім миємо руки теплою водою.

Якщо шкіра рук почервоніла від холоду, допоможе вода, в якій варилася картопля. Для цього слід у такій теплій воді потримати руки 20–30 хвилин, нанести після цього зволожувальний крем. Також така ванночка згладжує шкіру, яка обвітрилася.
Щоб розм’якшити грубу шкіру рук, використовуйте ванночки з соку квашеної капусти. Після цього на ніч змажте руки жирним кремом і одягніть рукавички.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x