Народний депутат подарував ветеранам ноутбук

Народний депутат подарував ветеранам ноутбук

Чи багато районних ветеранських організацій на Черкащині можуть похвалитися, що їх протягом багатьох років очолює Почесний ветеран України, делегат трьох з’їздів Організації ветеранів України, член ради Організації ветеранів України двох скликань? А от Катеринопільським ветеранам пощастило, бо головою їхньої організації є Микола Маркович Поліщук – людина з великим життєвим і трудовим досвідом, талановита в багатьох сферах життя. От і до проведення чергового пленуму районної ветеранської організації він підійшов не шаблонно.

Ось лише кілька відгуків про цей захід. Катерина Семенівна Волошин, голова ветеранської організації села Ярошівка, розповідає: «На пленумі я почула багато теплих слів і про себе, і про інших ветеранів. Це надзвичайно приємно».
Учасник Корсунь-Шевченківської битви, житель Мокрої Калигірки Микола Самсонович Сокур додає до цих слів: «Молю Бога, щоб такі люди були в житті. Після спілкування з ними забуваєш і про свій вік, і про болячки».

Заступник начальника управління Пенсійного фонду в районі Наталя Семенівна Бальченко не може приховати свого здивування і захоплення: «Мені здається, я побувала в іншому світі».
Що ж такого особливого було на пленумі? Якщо хтось звик, що на подібних заходах люди не слухають ні доповідача, ні виступаючих, то в Катеринополі такого не було. Лаконічно, але по суті голова районної ветеранської організації проінформував учасників пленуму про свою участь у VII з’їзді ветеранів України, про завдання, що стоять перед ветеранами Катеринопільщини щодо виконання рішень з’їзду.
А оскільки пленум проходив напередодні святкування 71-ої річниці Перемоги, то було заплановано ряд заходів із вирішення нагальних питань ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій, дітей війни, солдатських вдів.

Своїми думками про роботу ветеранської організації ділилися й інваліди Великої Вітчизняної війни Микола Павлович Грущинський із Стойкового, Микола Самсонович Сокур, ветеран Великої Вітчизняної Віра Харитонівна Мироненко.
Учасники пленуму також затвердили плани дій ветеранських організацій району на найближчий час.
Також відзначили плідну роботу тих, хто стояв біля джерел створення організації ветеранів Катеринопільщини, хто протягом тривалого часу очолює первинні ветеранські організації, і тих, хто тільки недавно взяв на свої плечі цю нелегку ношу. Наостанок присутніх порадував своїми піснями аматорський колектив «Оберіг».

Звичайно, осторонь такої події не зміг залишитися народний депутат України Геннадій Бобов, який одним із пріоритетів у своїй роботі вважає турботу про людей похилого віку, які захищали свою рідну землю у грізні роки Другої світової війни, хто піднімав із руїн заводи й фабрики в повоєнний час, хто десятиліттями трудився в різних галузях народного господарства. За сприяння Геннадія Борисовича для учасників пленуму працівниками районного споживчого товариства було накрито святковий стіл.
І все ж головною приємною несподіванкою для районної ветеранської організації став подарунок від народного депутата – ноутбук.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x