Останній дзвоник пролунає для більш, ніж 100 тисяч черкаських учнів

Останній дзвоник пролунає для більш, ніж 100 тисяч черкаських учнів

Начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський повідомив сьогодні під час координаційної наради в ОДА, що свято «Останнього дзвоника» для учнів відбудеться 27-28 травня. Він пролунає для 110,2 тисяч учнів. Серед них майже 17 тисяч випускників дев’ятого та одинадцятого класів. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Традиційно для випускників проходить державна підсумкова атестація згідно з вимогами Міносвіти України, – сказав Валерій Данилевський. – Для учнів 4-х класів – 12-21 травня, 9-х класів – 1-8 червня, 11-х класів у пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання у формі ЗНО 5 травня цього року – з української мови, 11 травня – з математики або 13 травня – з історії України, 20 травня в навчальних закладах – з іноземної мови.

Валерій Вікторович повідомив і про те, що для випускників загальноосвітніх навчальних закладів із вивченням мов національних меншин може проводитися державна підсумкова атестація з відповідної мови. Однак вона – необов’язкова, випускники проходять її за бажанням.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x