Національна молодіжна збірна з баскетболу тренуватиметься у Черкасах

Національна молодіжна збірна з баскетболу тренуватиметься у Черкасах

Уже стало доброю традицією для нашого міста приймати тренувальний табір збірних України з баскетболу. Цьогоріч першою командою, для якої черкаський ПС «Будівельник» стане домівкою буде молодіжна збірна України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Головним тренером української молодіжки, яка готуватиметься до чемпіонату Європи, є наставник «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон. Ця команда – єдина з юнацьких українських збірних, яка на чемпіонаті Європи виступатиме у дивізіоні «А», команди інших вікових груп мають прописку у дивізіоні «В».

Підготовку до чемпіонату Європи українці розпочнуть у Черкасах уже цієї сьогодні. З 1-го червня 20 гравців включаться у тренувальний збір в ПС «Будівельник». Номінально викликаних у збірну 18, однак, з командою працюватимуть ще й Нікіта Воєвода та Іван Ткаченко. Серед 18-ти гравців – семеро черкащан.

Молодіжна збірна України

Захисники:
Максим Мірошниченко
Святослав Михайлюк
Ілля Сидоров
Юрій Кондраков
Павло Лебединцев
Мусієнко Антон
Андрій Кожемякін
Кирило Подковиров
Віталій Зотов
Іван Ткаченко
Микита Руслов
Микита Воєвода
Віталій Биков

Форварди:
Євгеній Балабан
Олександр Кобець
Сергій Приймак
Сергій Павлов
Тарасенко Олександр
Артем Ковальов

Центрові:
Дмитро Скапінцев
Андрій Шаламов
Ілля Антонєнко
Віталій Шибель
Дмитро Берьозкін

Днями з США до України повернулися Ілля Антонєнко та Святослав Михайлюк. Наразі хлопці намагаються адаптуватися до часового поясу, а вже з середи розпочнуть інтенсивні тренування.

Підготовчий цикл до чемпіонату Європи, який стартує у Фінляндії в середині липня, буде розбитий товариськими турнірами на кілька етапів. Перший з них наша молодіжна збірна має провести з 1-го по 8-ме червня. Відразу після цього збірна вирушить до Італії, де стане учасником турніру у Тревізо. Також на українців чекатиме турнір у Греції (23-25-го червня) та ще один турнір в Італії (1-3 липня).

Весь підготовчий цикл між турнірами команда проведе у Черкасах. А вже 16-го липня нашу збірну чекає перший матч чемпіонату Європи проти Словенії. Окрім цієї збірної суперником України у групі «С» буде Сербія та Латвія.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x