На Кам’янщині відзначили переможців та призерів Всеукраїнських конкурсів та олімпіад

На Кам’янщині відзначили переможців та призерів Всеукраїнських конкурсів та олімпіад

Днями в залі дитячої музичної школи імені П.І.Чайковського відбулося нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України та ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін у 2015-2016 навчальному році та вчителів, що підготували переможців.
Для вручення грамот на свято були запрошені заступник голови РДА Віталій Коваленко та в.о.начальника відділу освіти Валентина Морозова:

– Дорогі діти, шановні вчителі! Сьогодні ми зібралися тут, щоб привітати призерів та їх педагогів із перемогами у Малій Академії Наук. Мала Академія Наук на районному рівні є координаторами виховної, культурно-просвітницької, організаційно-масової роботи для навчальних закладів усіх типів у здійсненні позаурочної, позакласної діяльності.
Ці перемоги нам дуже необхідні, аби вкотре довести, що українці є славною нацією, творчою, інтелектуальною, мають свій золотий фонд та людський капітал. Шановні учні! Учітеся й надалі, виявляйте наполегливість, тому що ви є взірцем для однолітків, друзів та знайомих. Ви є гордістю вашої родини й врешті всієї Черкащини. Бажаю вам вірити в себе, ніколи не здаватися і завжди перемагати,
плідної праці та вагомих здобутків у майбутньому!

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x