Черкаські підприємці перекрили центр міста і висувають меру ультиматум

Черкаські підприємці перекрили центр міста і висувають меру ультиматум

Підприємці перекрили рух транспорту по бульвару Шевченка біля Соборної площі. У місті утворилися затори. Мітингувальники вимагають зустрічі з міським головою. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Торговці зі стихійних ринків обурені тим, що їм раптово заборонили торгувати. Сьогодні з мітингувальниками зустрівся заступник міського голови Станіслав Овчаренко. Домовилися створити ініціативні групи для улагодження конфлікту. Однак підприємці вимагають зустрічі з мером. У міськраді кажуть, що Анатолій Бондаренко пішов у відпустку.

Черкаські підприємці перекрили центр міста і висувають меру ультиматум
Тому торговці зі стихійних ринків перекрили бульвар Шевченка. Мітингувальники готові йти на компроміс, однак, за їхніми словами, з ними вчинили занадто категорично.

– Ми подали сьогодні ультиматум до міського голови: якщо з нами не сядуть за стіл переговорів, ми за собою лишаємо перекриття вулиць, залізниць, перекриття мера. Людей «рубають», 4 дні вони не працюють і товар псується. Ніхто не хоче вирішувати це питання. Люди розізлилися. Це буде зрив соціальний, – зазначив голова Черкаської профспілки працівників торгівлі, громадського харчування та послуг Леонід Запорожець.

Черкаські підприємці перекрили центр міста і висувають меру ультиматум Черкаські підприємці перекрили центр міста і висувають меру ультиматумТим часом патрульні спрямовують машини в об\’їзд Соборної площі та вулиці Лазарева. Утворилися затори.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x