У Черкасах відбувся «Грінфест»

У Черкасах відбувся «Грінфест»

Парк Сосновий бір цими вихідними перетворився на екопростір, де декілька сотень гостей «Грінфесту» провели низку розважальних та екологічних заходів, аби зробити своє рідне місто екологічно чистим та показати, як потрібно берегти навколишнє середовище. Про це «Нова Доба» дізналася з УНН.

Упродовж фестивалю гості мали можливість узяти участь у найрізноманітніших конкурсах та іграх на екологічну тематику.

Майстрували годівничку, виготовляли панно з пластикових кришечок, створювали еко-костюми з використаних коробок, каталися на екологічному транспорті – велосипеді. За участь у конкурсах черкащани отримували екологічний подарунок – яблуко, де найбільше корисних вітамінів.
Крім того розігрували екологічну торбинку та книгу про найвизначніші паркові місця Черкащини. Родзинкою заходу також стали екологічно чисті меблі, виготовлені із сіна, де кожен охочий міг посидіти та сфотографуватися. Й звісно, усі, хто принесли на фест використані батарейки, мали змогу узяти участь у лотереї, переможець якої отримав у подарунок велосипед.

Так, на участь у лотереї зареєструвалося орієнтовно двісті учасників, а використаних батарейок вдалося назбирати два ящики.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x