«Афганці» готуються до участі в політичній боротьбі

«Афганці» готуються до участі в політичній боротьбі

Наразі Українська спілка ветеранів Афганістану оголосила про підготовку документів для того, щоб всі воїни-афганці приєдналися до політичної боротьби.

Про це з посиланням на УНН передає ІА «Прочерк».

За словами Сергія Червонописького, голови спілки родом з Черкас, на сьогоднішній день під загальною назвою «Активісти Майдану» з’явилось чимало людей з «афганським минулим», котрі намагаються заявляти про те, що саме вони контролюють ситуацію та порядок на Майдані.
– То Сергій Куніцин казав про те, що він та афганці на Майдані всім керують, то ще хтось… Але той, хто розуміє, той бачить, що в Україні є одна дієва та спроможна до дій організація – це УСВА, – сказав Червонописький.

Він наголосив, що вже оголошено про підготовку документів для того, щоб всі воїни-афганці приєдналися до політичної боротьби.
– Ми скоро зберемося для загального вирішення питання щодо подальшої політичної діяльності. Я попросив усі організації підготувати певні політичні документи, які висловлюють загальні політичні погляди і незабаром ми прийдемо у політику, – сказав Червонописький.

За його словами, завдяки діям активістів УСВА не було допущено масового кровопролиття на Майдані.
– Зараз на Майдані близько 200 афганців. Ми там не підтримуємо жодних політичних партій і нікого з ветеранів не змушували приєднуватись до цього. Ми знаємо, що таке наслідки поранень та втрата рідної людини. І завдання політиків дивитись на пам’ятники афганцям і думати, коли віддавати накази силовикам,– сказав Червонописький.

Раніше повідомлялось, що Українська спілка ветеранів Афганістану висловила свою підтримку Євромайдану.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x