Персональна виставка Дани Виноградової «Буремна Україна»

Персональна виставка Дани Виноградової «Буремна Україна»

Запрошуємо всіх на відкриття персональної виставки Дани Виноградової.

Виставка натхненна боротьбою українців за право жити на своїй Богом даній Землі, жахами війни і емоціями солдатів.

Кожна робота, то емоційний вибух бійця, подекуди емоції сповнені болю, подекуди надії та сподівань. Всі ці емоції, привезені з собою в серці художниці, вилились у символізмі та сюрреалізмі картин.

В своїх роботах Дана приховує цілу низку думок, які мають відгукнутись у розумах і серцях глядачів. Кожний витвір – це своєрідний сюжет з життя, де глядач має можливість відчути на дотик очей трагізм та велич почуттів тих, хто захищає ціною власного життя та здоров’я український народ. Тому всі роботи виконані у стриманій гаммі кольорів, де переважають темні тони, на тлі яких контрастніше пробивається світло і барви. Це символізує світанок епохи, перед яким найтемніше збирається морок ночі.

Основною метою виставки є привернення уваги до проблеми демобілізованих з війська бійців, які повернулись додому з війни, та з яких війна все ще не повернулась. Ілюстрації внутрішнього світу українського воїна, його думок та переживань.

Ця незвичайна картинна виставка, це можливість зазирнути в життя однієї людини, художниці, поетеси, бійця, націоналіста. В цих картинах емоції, біль, радість, страх і надія. Комусь вони здадуться трешовими, комусь песимістичними, але це гола правда одного українського серця, без прикрас та гри. Фактично на огляд будуть представлені не стільки картини, як усі ті слова, які застрягають в горлі але прагнуть долетіти до слухача.

Дата: 16 серпня – 4 вересня 2016, 16:00
Де: Художній музей, вул. Хрещатик, 259
Деталі за посиланням

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x