Керівник «Школи юних модельєрів» стала кращою в обласному конкурсі серед педагогів позашкілля

Керівник «Школи юних модельєрів» стала кращою в обласному конкурсі серед педагогів позашкілля

Пліс Лариса, керівник зразкової художньої студії «Школа юних модельєрів» Позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради, зайняла перше місце в обласному конкурсі серед педагогів позашкільних навчальних закладів області на кращі навчальні програми, навчально-методичні посібники та методичні розробки «Інновації в позашкіллі» за роботу «Навчальна програма з позашкільної освіти науково-технічного напряму. Зразкова художня студія «Школа юних модельєрів». Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Конкурс проводиться з метою виявлення і поширення передового педагогічного досвіду, розвитку творчого потенціалу та удосконалення професійної майстерності педагогів позашкільних навчальних закладів науково-технічного напряму, підвищення якості освітніх послуг в області.

Завданнями Конкурсу є: підвищення професійного рівня, творчої активності педагогів позашкільних навчальних закладів та залучення їх до вирішення проблем удосконалення навчально-виховного процесу в гуртках науково-технічного напряму; формування методичної культури педагогів; підтримка творчо працюючих педагогів; залучення педагогів позашкільних закладів до інноваційної діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x