Порушення у встановленні тарифів виявили у Каневі

Порушення у встановленні тарифів виявили у Каневі

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України визнало дії виконавчого комітету Канівської міської ради порушенням законодавства про захист економічної конкуренції. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби закладу.

Йдеться про створення для комунального підприємства «Управління водопровідно-каналізаційного господарства» умов для вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Як встановило Відділення, виконавчий комітет Канівської міської ради встановив комунальному підприємству «Управління водопровідно-каналізаційного господарства» тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що розраховані без дотримання Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів.

За результатами розгляду справи виконавчий комітет зобов’язано у двомісячний строк усунути порушення, а саме, встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення комунальному підприємству «Управління водопровідно-каналізаційного господарства», порядок формування яких відповідатиме Порядку формування тарифів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x