У Черкасах пройшла благодійна акція «Я люблю життя»

У Черкасах пройшла благодійна акція «Я люблю життя»

Благодійні організації, волонтери та творчі колективи міста влаштували концерт до Міжнародного дня онкохворої дитини в ТРЦ «Дніпро-Плаза», аби зібрати кошти для дітей, хворих на рак.

«Новій Добі» повідомили про це на сайті МІА «Черкаси».

– Міський Будинок культури ім. І. Кулика долучився своїми творчими можливостями до благодійної акції, участь у концерті взяли й інші артисти міста. Для дітей ми створюємо аквагрим, листівки, запрошуємо ходулістів, ляльок, інструментальний ансамбль, – розповідає режисер Черкаського Будинку культури ім. І. Кулика Мар’яна Верховцева. – Захід присвячений тому, щоб зібрати гроші для цих дітей, можливо, закупити щось необхідне для них, або передати готівкою в Черкаський онкодиспансер.

– Благодійний фонд «Дитячий світ» спільно з волонтерами асоціації «Жити завтра» і Всеукраїнською асоціацією ВІЛ-позитивних людей ще в жовтні торік заснував акцію «Я люблю життя», що присвячена збору коштів для онкохворих дітей. За одну акцію в середньому збираємо 2–3 тисячі гривень. Протягом 9-ти тижнів удалося зібрати 21 тисячу в скриньки й 15 тисяч від спонсорів. Кожного разу до нас долучається величезна кількість людей, вже 72 творчі колективи взяли активну участь, – говорить керівник благодійного фонду «Дитячий світ» Тамара Борисова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x