Секретарі сільських та селищних рад Черкащини підвищували професійну компетентність

Секретарі сільських та селищних рад Черкащини підвищували професійну компетентність

У рамках короткострокового тематичного семінару підвищення кваліфікації секретарів сільських рад були обговорені питання територіальної організації влади та реформи місцевого самоврядування, надання соціальної допомоги та пільг, управління державним та комунальним майном, відчуження об’єктів права державної та комунальної власності. «Нова Доба» про це дізналася в обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників.

Секретарі сільських, селищних рад відпрацювали практичні навички урегулювання земельних відносин, управління спільною власністю територіальних громад, прийняття регуляторних актів, організації діловодства, роботи із зверненнями громадян, вчинення нотаріальних дій, реєстрації прав на нерухоме майно та ін.
Програма семінару містила навчальний модуль з нового антикорупційного законодавства та передбачала засвоєння знань і вмінь, які забезпечують здатність запобігати виникненню корупційних діянь в органах місцевого самоврядування.

Отримані на семінарі професійні знання сприятимуть ефективному виконанню завдань та посадових обов’язків секретарів сільських, селищних в умовах реформування місцевого самоврядування, модернізації державної служби України та служби в органах місцевого самоврядування, що відбуваються на сучасному етапі розвитку української держави.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x