Корсунські каратисти – найсильніші на Черкащині

Корсунські каратисти – найсильніші на Черкащині

Кіокушинкай карате – спорт сильних тілом і духом. Цей вид боротьби набув на Корсунь-Шевченківщині великої популярності серед молоді. Дитячо-юнацька спортивна школа – єдина на Черкащині, де вже 10 років існує секція кіокушинкай карате. А показові виступи каратистів на всіх районних та міських святах «зривають» у глядачів справжні овації, адже вони не тільки майстерно кидають суперників додолу, але й рукою чи ногою перебивають дошки.

На чемпіонат Черкащини, що відбувся недавно, команда ДЮСШ поїхала солідним складом – 22 спортсмени. І здобули переконливий успіх – привезли додому 12 медалей, серед яких три золоті. Перші місця вибороли: серед юнаків 14-15 років Владислав Крикля, серед дівчат цього ж віку Дарина Уманець, а Євген Лагодзінський був найсильнішим серед хлопчиків 8-9 років.

Тренер команди, призерка чемпіонатів Європи та чемпіонка України, майстер спорту Ксенія Шапошникова так прокоментувала результати своїх вихованців:
− Усі заслуговують похвали, особливо за волю до перемоги. Наші каратисти стали сильнішими й за представників обласного центру, і Маріуполя − гостей чемпіонату. У складі команди були й новачки, діти, які тренуються перший рік і вперше брали участь у такому чемпіонаті. Але статус обласних змагань їх не злякав, всі показали хороші результати. Тому медалі й грамоти стануть важливим стимулом для вдосконалення майстерності юних каратистів.

Людмила Моренко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x