Фестиваль «Вітрила Черкащини» відбувся на Черкащині

Фестиваль «Вітрила Черкащини» відбувся на Черкащині

Спортивно-інформаційний фестиваль «Вітрила Черкащини» відбувся минулими вихідними на Черкащині. У триденній програмі фесту провели благодійні майстер-класи та концерт, саміт любителів малої та аматорської авіації «ЯСЛА-2020» , турнір з армреслінгу, екскурсія Чигиринщиною, вітрильна регата та спортивні розваги. Про це повідомляє Відділення НОК України в Черкаській області

На відкриття заходу завітали очільник Черкаської обласної державної адміністрації Роман Боднар та голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда.

«Черкаська обласна державна адміністрація – серед партнерів заходу, продовжуємо співпрацю. У вітрильній школі планують готувати професійних спортсменів, навчатимуть дітей із інвалідністю, діток-сиріт, дітей учасників Російсько-Української війни. Далі у планах – створити на Черкащині школу олімпійського резерву», – зазначив Роман Боднар.

У межах фестивалю відбулися патріотичні спортивні змагання для дітей «Козацькому роду нема переводу». Учасники Національної української збірної «Ігри Нескорених» та ГО «Козацькі вітрила» виконували різноманітні завдання, змагалися у спритності та вправності. Турнір відбувся на березі Дніпра.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x