У Черкасах, на Митницькому пляжі відбудеться івент «Spirit of freedom»

У Черкасах, на Митницькому пляжі відбудеться івент «Spirit of freedom»

Танцювальний майстер-клас від Юлі Пенч та акустичний концерт на інструментах ханг і дудук від відомих світових музикантів Антона Стільця та Дмитра Сивоконя організують уже цієї п’ятниці, 14 серпня, о 19-00 на першій Черкаській SUP-станції (пляж «Митницький»). Усе – в межах серії безкоштовних івентів для черкасців від команди Dnipro SUP Team та компанії Stone Rental, які взялися продемонструвати містянам якісний та культурний відпочинок на березі Дніпра.

 

«Spirit of freedom» – четвертий захід організаторів. Кожен попередній різниться своєю атмосферою, декором і напрямом. Так на Черкаській SUP-станції, що на пляжі «Митницький», уже презентували фільм-маніфест «Ми є більше ніж я», провели «Акустичний захід» від співачки Анни Петровської та черкаських виконавців, а також танцювали бачату й демонстрували відому українську комедію «Мої думки тихі». Щоразу – вхід вільний для відвідувачів, а також територія проведення повністю забезпечена антисептиками за вимогами карантинного часу.

 

Цієї п’ятниці, 14 серпня, на черзі тілесна і танцювальна практика, що покликана продемонструвати всім учасникам, що танцювати вміють і можуть абсолютно всі. Майстер-клас допоможе відчути кожному зв’язок зі своїм тілом, покращити гнучкість і пластичність. Захід проведе йогиня, хореографиня та психологиня Юлія Пенч.

 

Музичним подарунком для містян у межах заходу «Spirit of freedom» стане виступ відомого черкащанина, професійного музиканта, який грає на унікальному інструменті ханг, Антона Стільця. Він зіграє в акустичному дуеті разом із колегою Дмитром Сивоконем, який спеціально для цього концерту приїде з Києва.

 

– Я за творчість і духовний розвиток свого рідного міста. Хоч у Черкасах виступаю дуже рідко, десь раз на рік, але вирішив підтримати проект Черкаської SUP-станції своєю музикою. Вважаю, що такі заходи показують силу дружби, творчості, спільного розвитку і культурного дозвілля, – зазначає Антон Стрілець.

 

За словами співорганізаторки заходів, представниці Dnipro SUP Team Анни Сакун, такі зустрічі на пляжі біля Черкаської SUP-станції неабияк єднають людей у спільному бажанні проводити свої п’ятничні вечори якісно, у дружньому колі та затишній атмосфері, щораз – цікаво.

 

–  Черкаська SUP-станція стала майданчиком і для спортивних занять із SUP-веслування, і для культурного обміну. Це лише підсилює наші прагнення розвивати SUP-культуру і ділитися своєю філософією свободи, яку відкриває нам SUP-веслування. Івент «Spirit of freedom» – у перекладі «Дух свободи» – нестиме глибокий смисл і водночас матиме легкий характер, що дозволить відвідувачам розслабитися після складного робочого тижня на березі Дніпра із унікальними танцями і під чарівні звуки магічного хангу. Звісно, ми дотримуємося самі і закликаємо всіх дотримуватися карантинних норм, зберігати дистанцію, користуватися антисептиками, які ми забезпечуємо на локації.

Реклама

5 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x