Замість прийняття програми про школу, депутати граються з коштами

Замість прийняття програми про школу, депутати граються з коштами

Наша команда вже неодноразово виступала із заявами про те, що на школи й садочки, там де є ми як депутати міської ради, гроші не виділялися вже два з половиною роки. Вони не виділилися і в цьому році. Саме тому для дуже важливо було б прийняти державну програму про нову українську школу, яка б була безпосередньо в цьому бюджеті,

 

Це надзвичайно важливо і ця програма державна має бути обов᾿язково прийнята, тому що держава надає за умови співфінансування з міським бюджетом гроші на придбання багатьох речей, які необхідні для першачків. Таких же родин цього року в Черкасах близько 10 тисяч. Програма мала допомогти родинам отримати кошти, для того, щоб вони пішли до школи і отримали нові парти, нові класи, і підручники.

 

Тому, коли ми приймали зміни до бюджету, то для нас було важливо саме проголосувати за те, щоб це відбулося. Те ж, що в дійсності відбувалося на сесії, було дуже далеким від цього. Там перекидували кошти з якихось одних об᾿єктів на інші. Ми в цьому не брали участі, бо це вже не має сенсу. Річ у тому, що, як правило, гроші закладаються на початку року. Потім роблять проєкт, проходять експертизу, потім проводять тендер, прописують угоду, і лише після цього виконують роботи. Якщо ми починати робити це уже у вересні чи в кінці серпня, то до кінця року просто фізично неможливо встигнути все завершити.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x