Ільченко, Дикун та Ананко – кандидати на посаду міських голів Черкащини

Ільченко, Дикун та Ананко – кандидати на посаду міських голів Черкащини

Кандидатів на посади міських голів оголосили на презентації команди обласної організації партії «Слуга народу» в Каневі 28 серпня. Представлення відбулося за присутності та підтримки президента України Володимира Зеленського під Чернечою горою. Про це повідомляє кореспондент інформаційного агентства «Нова Доба».

Під час заходу назвали трьох претендентів. Зокрема, на посаду міського голови Черкас представили засновника компанії «УКРАВІТ» – Віталія Ільченка. Голова Всеукраїнської Аграрної Ради Андрій Дикун є кандидатом на посаду голови Умані. Директор міського комунального підприємства «Комунальник» Сергій Ананко претендує на посаду міського голови Сміли.

Віталій Ільченко
Андрій Дикун
Сергій Ананко

 

 

 

 

 

 

– Маємо стратегію розвитку та чіткий план розбудови Черкаського регіону. Черкащина має бути не лише географічним і духовним, але інноваційним та аграрно-переробним центром України. Впевнений черкащани підтримають наші ініціативи, адже тільки об’єднання зусиль уряду, обласної влади та місцевого самоврядування забезпечить повноцінний розвиток громад та реалізацію масштабних регіональних проєктів, запропонованих нашою стратегією, – зазначив очільник Черкаської обласної організації партії «Слуга Народу» Олександр Завітневич.

 

Фото взяті з інтернету

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x