На Черкащині «Батьківщина» підписала Меморандум про співпрацю з ГО «Рух реформації»

На Черкащині «Батьківщина» підписала Меморандум про співпрацю з ГО «Рух реформації»

Черкаська обласна організація політичної партії ВО «Батьківщина» сьогодні, 29 серпня 2020 року, підписала Меморандум про співпрацю з Громадською організацією «Рух Реформації».  Свої політичні та громадські сили представили голова обласної парторганізації Юрій Тренкін та керівник ГО «Рух реформації» Валерій Бєляєв.

 

– Дуже приємно, що до нас долучилися люди з високими духовними цінностями. Мені дуже приємно вітати у родині «Батьківщини» «Рух реформації, – християн, які сповідують цінності, що дуже близькі мені, як людині. Цінності, які задекларовані в основних засадах нашої партії. Ми сьогодні підписали документ, який буде взірцем для всіх інших політичних партій, який стверджує, що Україна є державою християнською, що в нашій країні є і будуть існувати християнські цінності, які ми завжди будемо сповідувати і оберігати. Дякую за довіру і вітаю вас у команді «Батьківщини»», – сказав Юрій Тренкін.

 

У свою чергу Валерій Біляєв зазначив, що підписання цього важливого для обох сторін документу відбулося не спонтанно.

 

– До підписання цього Меморандуму ми ішли кілька місяців. Були роздуми, перемовини, спільна праця над напрацюваннями документу. Ми зважували ризики, думали про наше майбутнє, адже не з кожною політичною силою можна пов’язати добрі надії для нашої держави». «Батьківщина» – партія, яка пройшла складний шлях. Я вважаю, що ця політична сила пережила багато знакових моментів, важливих для нашої країни, і це відіграло важливу роль у прийнятті рішення про підписання Меморандуму. Ми довіряємо один одному, – наголосив Валерій Бєляєв.

Він також повідомив, що у громадській організації вирішили, що християни з протестантських, православних та інших церков, які тісно пов’язані з діяльністю ГО «Рух Реформації», можуть іти кандидатами у депутати разом із «Батьківщиною». Валерій Бєляєв також подякував Юрію Тренкіну за довіру та всім християнам, які долучилися до цієї справи.

 

У заході також взяли участь депутат Черкаської обласної ради від «Батьківщини» Наталія Кравцова та керівник політичного напрямку громадської організації Вадим Рудишин.

 

Наталія Кравцова зауважила, що знаковим є підписання такого документа саме у День пам’яті, 29 серпня. Вона наголосила, що ще на початку перемовин між двома організаціями для неї не було навіть сумніву, чи такий Меморандум потрібно підписувати.

 

– Я особисто, як людина,  підписала його ще близько місяця тому. Адже я сповідую християнські цінності, родинні цінності. Тут є люди, які знають мене дуже давно. Тож я відверто кажу, що для мене цінності сімейні, християнські стоять вище, ніж партійні, особисті чи будь-які інші. Тож я дуже пишаюся цією подією. Адже зараз ми творимо історію, – сказала Наталія Кравцова.

 

– Дуже приємно, що партія «Батьківщина» перша із тих партій, які є в Черкасах задекларувала вірність християнським принципам. Ми сподіваємося, що й інші партії, сповідуватимуть християнські цінності, біблійні цінності і також укладатимуть з нами угоди про співпрацю, – зауважив Вадим Рудишин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x