Черкаський фонд держмайна започаткував інформаційні сніданки з журналістами

Черкаський фонд держмайна започаткував інформаційні сніданки з журналістами

Управління фонду державного майна України в Черкаській області запровадило традицію прес-сніданків для поширення інформації про реалізацію державної політики у галузі приватизації та оренди майна. Перша зустріч відбулася сьогодні, 7 вересня. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

 

Головною темою зустрічі цього разу стали зміни в законодавстві, що вплинуть на сферу приватизації та оренду майна.

 

Заступник начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях – начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Черкаській області Віктор Плаха повідомив, що тепер базовий строк оренди збільшився і становить 5 років. Також орендарі зможуть використовувати орендоване через аукціон майно за тим цільовим призначенням, яке вони самі визначають. Укладання ж нових договорів і продовження чинних  відбуватиметься через електронні аукціони в системі Prozorro. Продажі.

 

Заступник начальника відділу орендних відносин та контролю за договорами оренди Управління забезпечення реалізації повноважень у Черкаській області Алла Березняк розповіла про особливості орендної плати в період карантину. За її словами, звільняються від орендної плати орендарі приміщень в учбових корпусах закладів освіти держформи власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x