Гороскоп кохання від «Нової Доби»

Гороскоп кохання від «Нової Доби»

Овен

Для Овнів цей день стане справжнім відкриттям, здебільшого приємним. Хоча в стосунках кардинальні зміни не відбудуться, зірки обіцяють безліч вражень. Хочеться поїхати серед тижня в інше місто? Не сумнівайтеся жодної секунди, візьміть відгул на роботі та гайда за позитивними емоціями.

 

 

Телець

Четвер готує Тельцям багато приємних сюрпризів! Якщо минулого тижня у вас було затишшя на любовному фронті, то зараз час підготуватися до низки цікавих зустрічей. Припиніть відмовлятися від побачень: варто трохи часу приділити і особистому життю, а то за робочими паперами ви зовсім забули про поцілунки і романтичні прогулянки, правда ж?

 

 

Близнюки

У Близнюків день мине під девізом «Танцюй стільки, скільки зможеш!». Час розслабитися, відволіктися від турбот і відпочити. Ви на це заслуговуєте! Тим більше що зірки пророкують вам доленосну зустріч саме на танцполі. Тож одягайте своє найкраще вбрання, напахтіться улюбленими парфумами і вирушайте підкорювати всі дискотеки в місті – на одній з них на вас чекає приємний сюрприз.

 

 

Рак

У четвер другій половинці захочеться вас обійняти, притиснути до себе міцніше і нікуди не відпускати. Виконати подібне прохання не так легко, як здається, але спробувати варто. Присвятіть вечір перегляду спільних фотографій. Це дозволить вам не лише згадати атмосферу щасливого минулого, але і зрозуміти, чого не вистачає в сьогоденні. До речі, найбільш вдалу світлину можна використати як заставку для робочого столу: партнеру це буде дуже приємно.

 

 

Лев

Здається, Леви, ви давненько не були в кіно! А наприкінці березня на екрани виходить стільки чудових романтичних комедій. І напевно у вас є припущення, кого варто покликати на кіносеанс за компанію, чи не так? Не соромтеся виявляти ініціативу: дружня прогулянка з цікавою людиною може зробити вагомий внесок у розбудову подальших стосунків.

 

 

Діва

Протягом цього дня ви відчуєте внутрішню свободу і розкутість, тому легко отримаєте бажану увагу та багато компліментів від коханої людини, представників протилежної статі. Діви можуть бути впевненими на всі сто в своїх почуттях і вірності партнера. Це ваш надійний тил і підтримка в горі і радості – майже як у казці. Зірки радять спланувати на вихідних спільний відпочинок – він буде незабутнім і змусить палахкотіти ваші почуття до ранку.

 

 

Терези

Терези, готуйтеся до сплеску емоцій! Зважаючи на події, які трапилися нещодавно, четвер буде дуже насиченим. Забудьте про диван і серіали, занотуйте в щоденник перелік найбільш цікавих заходів у вашому місті і запасайтеся квитками на концерти улюблених виконавців заздалегідь. Не забудьте підготувати для цього маску та антисептик. Та зустріч, на яку ви так давно чекаєте, відбудеться незабаром.

 

 

Скорпіон

Скорпіони, відведіть погляд від ноутбука на хвильку! Ви втомилися і зовсім забули про особисте життя. Так не можна! Хапайте другу половинку (а якщо її немає – симпатичного сусіда або співробітницю) і сходіть, нарешті, на омріяну виставу (концерт, кінопоказ). Опісля обговоріть побачене за чашкою чаю або келихом вина. Чудовий план, чи не так?

 

 

Стрілець

Стрільці, ви взагалі там живі? Адже стали занадто непомітними для інших, зникли з соцмереж і не ходите до друзів у гості. Весняне загострення знайоме більшості, але не дозволяйте зневірі захопити вас. Інакше ризикуєте, що про вас забудуть друзі та знайомі і взагалі припинять кудись запрошувати. Тож, активізуйтеся і поверніться до строю!

 

 

Козеріг

Козерогам зірки радять якомога більше часу проводити зі сім’єю. Згадайте, коли ви востаннє пили чай із мамою, вели задушевні бесіди з татом і водили в кіно сестру чи брата? Отож! Рідні за вами дуже скучили, а ви вже й забули, який заряд позитиву отримуєте від зустрічей з близькими. Побачення і робота «з’їдають» надто багато часу, тому залиште їх поки що на потім.

 

 

Водолій

Водолії, початок березня подарував вам справжнє почуття! Ви закохані, але не варто втрачати голову зовсім. Не забувайте приділити час і рідним, і роботі, і зустрітися з друзями за горнятком кави. Дивіться, щоб ваш роман не витіснив із життя все те, чим так дорожили раніше. Не розчиняйтеся в одній людині, інакше можете втратити себе.

 

 

Риби

Час взятися за розум! Вихідні давно завершилися, а ви все куражитеся. Звісно, веселитися потрібно, адже «що занадто, то не здраво». Час вже і попрацювати, і за конспекти сісти – відповідальність ніхто не скасовував. Тим більше, що маєте всі шанси зробити великий кар’єрний стрибок цього дня. А ви ж не хочете втратити цей шанс?

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x