Для жителів трьох сіл Черкаського району провели вакцинальну кампанію

Для жителів трьох сіл Черкаського району провели вакцинальну кампанію

Черговий виїзд вакцинального автобуса Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб відбувся до села Будище Черкаського району. Тут для жителів Будищенської громади провели профілактично-вакцинальну кампанію «Дбаємо про здоров’я разом».

Захід організували фахівці обласного ЦКПХ спільно з колегами Черкаського відділення Черкаського міськрайонного відділу Центру та медичними працівниками амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Будище.

Виїзна вакцинальна сесія проводилася для жителів трьох сіл –  Будища, Лозівка та Свидівка.

У ході заходу жителям сіл розповідали про важливість вакцинації від тяжких інфекційних захворювань та вакцинували їх від правця і дифтерії.

Загалом цього дня щеплення отримали 29 жителів Будищенської громади.

Також усі охочі мали можливість зробити швидкі тести на гепатити В та С.

«Спільно з працівниками первинної ланки медичної допомоги ми робимо дуже важливу справу для черкащан. У результаті сьогоднішньої виїзної вакцинальної сесії жителі трьох сіл Будищенської громади змогли пройти первинний медичний огляд, отримати консультації лікарів та провакцинуватися від правця і дифтерії. Завдяки таким виїзним профілактично-вакцинальним акціям, організованим фахівцями нашого Центру, ми забезпечуємо доступність медичних послуг для людей, які живуть у сільській місцевості», – підсумував Валентин Рибак, завідувач Черкаського відділення Черкаського міськрайонного відділу обласного ЦКПХ.

 

За інформацією Черкаського обласного ЦКПХ

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x