У Золотоноші викрили крадія-домушника

У Золотоноші викрили крадія-домушника

У провадженні поліції Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, а саме таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло, вчинена повторно. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Досудовим розслідування встановлено, що в цьому місяці злодій, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло.

У м. Золотоноша зловмисник переліз через паркан на територію домоволодіння, де за допомогою металевого зубила шляхом віджиму вікна проник до будинку, звідки викрав цифровий фотоапарат та жіночу косметичку, завдавши матеріальної шкоди потерпілій.

Злочинець був раніше судимим за вчинення злочинів проти власності, маючи не зняту та непогашену судимість на шлях виправлення не став.

Вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України та 07 грудня повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, а саме таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло, вчинена повторно.

Досудове розслідування триває, стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x