Найближчими днями на Черкащині прогнозують сніжну та морозну погоду

Найближчими днями на Черкащині прогнозують сніжну та морозну погоду

Ще кілька днів назад у лісі можна було збирати гриби і милуватися пожовклим листям. А сьогодні сніг і невеликий мороз змінили пейзажі.

Організатором такої краси є малорухомий атмосферний фронт, який пролягає від Одеси до Чернігова через східні райони Черкащини, тому опадів їм дісталося більше. Усього за день 30 листопада та ніч 1 грудня випало 5−12 мм, або 30−80 % норми на цей час. По всій області встановився сніговий покрив. Його висота у східних районах 7−10 см, у центральних – 4−5 см, у Жашкові і Умані лише 1−2 см.

 

За прогнозом сьогодні, завтра та у четвер випадатиме невеликий сніг та мокрий сніг, місцями часом налипання мокрого снігу. Температура вночі 1−6º морозу, вдень близько 0º. На дорогах ожеледиця. Про це інформують у Черкаському обласному гідрометцентрі.

 

Зниження температури та підмерзання снігу та снігової каші зумовить ожеледицю на дорогах і тротуарах, тому водіям та пішоходам радимо бути обережними, можливі також зсуви «снігових шапок» з дахів будівель!

 

У п’ятницю-суботу потепліє. Температура вночі близько 0º, вдень 1−6º тепла. Можливі невеликі опади, на дорогах подекуди ожеледиця.

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x