Олена Литвинова: «Мрії працюють лише тоді, коли працюєш ти сам»

Олена Литвинова: «Мрії працюють лише тоді, коли працюєш ти сам»

На порозі – новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проект, аби підбити підсумки року разом із відомими черкасцями.

Блогерка Олена Литвинова – про перевірку на дружбу,  щастя дихати на повні груди й новорічні сюпризи.

Назвіть три головні події 2020 року.

–  Із головним інфоприводом цього року мало що може сперечатися по значущості – ковід запустив ланцюгову реакцію змін в усіх сферах життя, тому виокремити лише три події навряд чи зможу, адже доводилося багато вчитися, перебудовувати, прилаштовуватися. Складний, але водночас і дуже цікавий рік!

Які найпозитивніші спогади цього року?

– У кожній речі завжди є два боки, і неприємності – не виняток. Саме завдяки ковіду, наприклад, дізналася, як багато в мене справжніх друзів. У березні ми застрягли на Балі саме в той час, коли було оголошено про закриття кордонів. Мій телефон був просто червоним – так багато людей пропонували допомогу – навіть ті, з якими ми раніше не були особисто знайомі. Неймовірно теплі і приємні спогади від цієї хвилі підтримки і готовності підставити плече залишаться зі мною назавжди.

Що було найнеприємнішим у році, що минає?

– Найнеприємнішим досвідом року стала лікарня у січні. Пручалася до останнього, але мусила визнати, що без госпіталізації вже ніяк – «підхопила» запалення легенів із ускладненнями. Користуючись нагодою, хочу ще раз подякувати лікарям і медперсоналу відділення торакальної хірургії Черкаської обласної лікарні за їх професіоналізм, відданість справі і усвідомлення, яке це щастя – знову дихати на повні груди.

Чи загадуєте ви бажання в новорічну ніч і чи здійснювались вони?

– Обов’язково! Роблю так щороку. Головне – потім щось робити для цього, бо мрії працюють лише тоді, коли працюєш ти сам.

Який найбільш пам’ятний подарунок ви отримували чи хотіли б отримати?

Я обожнюю сюрпризи, тож в мене чимала колекція всіляких історій із новорічними подарунками. Найбільш пам’ятні – ті, що створюють емоції. Впевнена, що і цей Новий рік зуміє здивувати і створити такий настрій.

Що б ви побажали друзям, рідним та колегам на Новий рік?

– Насамперед – здоров’я, а також оптимізму і справжніх друзів поруч. Із таким «набором» можна легко подолати що завгодно.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x