За адміністративні послуги до бюджету області надійшло майже 3,5 мільйона

За адміністративні послуги до бюджету області надійшло майже 3,5 мільйона

Спеціалісти Держгеокадастру Черкаської області протягом 2020 року спрямували до місцевих бюджетів 3 млн 422 тис. грн за надані адміністративні послуги в земельній сфері. Про це повідомляє пресслужба ГУ Держгеокадастру в Черкаській області.

Близько 3 млн грн сплатили громадяни та юридичні особи за отримання 28075 відомостей із Державного земельного кадастру. Також майже 245 тис. грн надійшло до бюджетів за обов’язкову й добровільну державну експертизу документацій із землеустрою.

Торік Держгеокадастр Черкаської області надав понад 175 тис. адміністративних послуг, із яких 82,5% (144,5 тис.) – безкоштовно. Серед них найбільш запитувані послуги: надання витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки (65644 шт.) і державна реєстрація земельної ділянки – 40516 послуг.

Довідка:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року в Україні територіальні органи Держгеокадастру надають послуги через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами ЦНАПів у Черкаській області на офіційному сайті Головного управління Держгеокадастру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x