Чи потрібно закривати і продавати міський кінотеатр «Україна»?

Чи потрібно закривати і продавати міський кінотеатр «Україна»?

Влада міста Черкаси озвучила наміри провести велику приватизацію міського комунального майна. Єдиний міський кінотеатр, що розташований у центрі міста, можуть виставити на продаж. Причина – неприбутковість і дотації з міського бюджету (за рік карантину кінотеатр не міг працювати і бути прибутковим).

Мій старший син із друзями, навчаючись у школі, а потім у ВУЗі, постійно ходили в «Україну» дивитись топові фільми у класній якості за доступні кошти. І такої молоді достатньо багато й зараз, особливо ранкові і денні сеанси на які білети можливо купити в рази дешевше, ніж у комерційних кінотеатрах.

Взагалі питання закриття і продажу єдиного комунального кінотеатру для 280-тисячного обласного центру звучить не лише дивно, а дико! За такою логікою потрібно продавати бібліотеки, музичні школи, Палац дитячої творчості і т. д.

Я п’ять років спостерігаю за «героїчним» відновленням обласного театру в Черкасах, витрачені сотні мільйонів коштів наших податків. Невже театральне мистецтво в сотні разів важливіше за кіно? Ні разу не виникало питання приватизувати приміщення театру.

Закриття кінотеатрів та інших закладів культури прискорить деградацію не лише молоді, а суспільства в цілому.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x