У Черкасах створили рух опору колабораціонізму

У Черкасах створили рух опору колабораціонізму

Представники черкаських організацій і політичних партій створили рух опору колабораціонізму. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив заступник голови облради Роман Сущенко.

За словами Сущенка, територіальна організація політичної партії «Європейська Солідарність» разом із партнерами – політичними партіями «Голос», ВО «Свобода», «Демократична сокира», «Національний корпус», УНА-УНСО, Черкаською та Чигиринською єпархією, громадськими організаціями «Справа громад», «Об’єднання ветеранів АТО», окремими депутатами Черкаської обласної ради, колишніми народними депутатами України, активістами – підписали Меморандум про спільні зусилля у протидії реваншу та колабораціонізму.

– Ми, учасники Руху опору капітуляції України, представники різних партій і організацій, попри деякі розбіжності в політичних поглядах, є одностайними в питаннях національної безпеки України, а також в усвідомленні визначної ролі Революції гідності в становленні Української Нації і державотворчих традиціях, – зазначив Роман Сущенко.

Меморандум визначає відносини та напрями співробітництва між усіма підписантами у напрямку протидії капітуляції, захисті здобутків Революції гідності, захисті пам’яті про людей, які віддали життя, відстоюючи цінності Революції гідності, державний суверенітет України, а також принципів поваги і вдячності до учасників цих подій.

Як зауважив Сущенко, уперше в Україні патріотичні сили Черкащини об’єдналися, щоб боротися проти 5-ї колони та агресора всередині держави усіма законними способами.

 

Читайте також: Олександр Радуцький про загрози для міста та черкащан

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x