Нова звичка з «Новою Добою»

Нова звичка з «Новою Добою»

Якщо у тебе з’явилася ідея, відразу запиши її. Психологи  рекомендують нотувати всі свої думки, переживання, а також дякувати письмово за кожен день.

5 вагомих причин почати вести щоденник:

* Вербалізація думок і почуттів. Коли ми переносимо наші думки на папір, описуємо свої почуття, у нас з’являється можливість краще розуміти себе, а отже – управляти своїм станом.

 

* Фіксуючи свої переживання у щоденнику, нам простіше відокремити себе від цих переживань і подивитися на себе або ситуацію зі сторони.

 

* Регулярне ведення щоденника протягом довгого часу, в прямому сенсі, дозволяє «повернутися у минуле» і допрожити певні події, почуття.

 

* Щоденник – дуже ефективний інструмент самодослідження. Він допомагає побачити певні зв’язки і закономірності в нашій поведінці, реакціях і почуттях.

 

* Щоденник – це здатність проявити свою творчість. Помилково вважати, що щоденник підходить лише для тих, кому є що сказати, чиє життя насичене подіями. Правда в тому, що абсолютно кожному з нас є, що сказати і це доступно кожному з нас, на відміну від занять музикою або малюванням, наприклад.

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x