Завтра на Черкащині хуртовини, снігові замети та ожеледиця

Завтра на Черкащині хуртовини, снігові замети та ожеледиця

Штормове попередження про ускладнення погодних умов на території Черкаської області та Черкас. За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, на території Черкаської області та у місті Черкаси 7 лютого очікуються пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця, сильний сніг, хуртовини, снігові замети.

Також очікується зниження температури повітря до 10-15° морозу, з подальшим зниженням до 23° морозу. Складні погодні умови утримуватимуться в Україні 7-9 лютого.

7-8 лютого в Україні очікується значне похолодання; в Україні, крім Закарпаття, температура знизиться вночі до 12-17°, у східних, Чернігівській та Сумській областях до 20-26°, вдень до 9-15°морозу; у південних та прикарпатських областях вночі 3-9°, вдень 0-5° морозу.

В більшості областей, крім східних та північно-східних, випадатиме сніг, у центральних, західних, вночі 8 лютого і у Житомирській та Київській областях сильні снігопади, хуртовини, снігові замети, на Закарпатті та півдні мокрий сніг з дощем, подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу, на Одещині вночі 8 лютого сильні опади; у західних, центральних та південних областях пориви вітру 15-22 м/с.

9 лютого нічна температура знизиться на більшій частині території країни до 18-23°, на півдні та Прикарпатті до 8-13° морозу, денна – істотно не зміниться, опади припиняться. На дорогах ожеледиця.

У зв’язку з ускладненням погодних умов Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.

Варто планувати дальні поїздки у світлу пору доби та слідкувати за технічним станом автотранспорту. Краще запобігати виникненням надзвичайних ситуацій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x