Черкащина серед лідерів із будівництва приймальних відділень

Черкащина серед лідерів із будівництва приймальних відділень

Будівельні роботи у 154 приймальних відділеннях України завершені. Будівництво та реконструкція відбувається в межах Програми президента України «Велике будівництво». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА

Черкащина увійшла в 10-ку областей-лідерів у цьому напрямі. Також до неї зараховано: Дніпропетровську, Донецьку, Житомирську, Закарпатську, Кіровоградську, Луганську, Херсонську, Хмельницьку, та Чернівецьку області. Загальна будівельна готовність напряму приймальних відділень на сьогодні – 95%.

У межах програми оновлюється майже 150 тисяч кв. м площі приймальних відділень. Фінансування реконструкції та будівництва приймальних відділень відбувається в партнерстві державного та місцевих бюджетів. Його загальний обсяг – 3,7 млрд грн.

Завдяки будівництву та оновленню приймальних відділень понад 37 мільйонів українців отримають доступ до більш якісного медичного обслуговування.

Нагадаємо, що приймальні відділення зараховані до Програми президента України «Велике будівництво» влітку минулого року через пандемію коронавірусу. Це зумовлене тим, що приймальні – перші відділення, куди потрапляють пацієнти, яких доставляють швидкою. І саме від якісного медичного обслуговування, обстеження і правильної постановки діагнозу великою мірою залежить подальше успішне лікування.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x