Перед судом постане подружжя, яке отруїло та обікрало уманчанина

Перед судом постане подружжя, яке отруїло та обікрало уманчанина

Слідчі скерували до суду обвинувальний акт щодо подружжя, яке вбило уманчанина, минулоріч. Фігурантам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, або довічне ув’язнення. Про це інформує ГУНП у Черкаській області.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що чоловік та жінка, які орендували житло в уманчан, під час спільної вечері підсипали господарям медичний препарат. У поєднанні з алкоголем це спричинило смерть власника.

Опісля пара обікрала будинок й зникла з грошима: 1500 євро, близько 1000 доларів США, 7000 гривень, мобільні телефони й золоті прикраси.

Під час оперативно-рошукових заходів поліцейські встановили, осіб, які вчинили кримінальне правопорушення. Ними виявилися 28-річна жителька Київської області та 32-річний чоловік з Дніпропетровської області. Обох затримали відповідно до статті 208 КПК України.

Нині досудове розслідування завершено та матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом правоохоронці скерували до суду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x