Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Овен

У  п’ятницю зірки пророкують радикальні зміни в особистому житті. Упертість навряд чи допоможе налагодити теплі стосунки, тому постарайтеся бути поступливішими. Закоханим Овнам астрологи обіцяють багато радісних подій. Кохання окрилятиме до такої міри, що забудуться всі претензії та минулі образи, навіть якщо у вас – дуже хороша пам’ять.

 

 

Телець

Завершення тижня готує Тельцям багато приємних сюрпризів! Якщо довготривалий період у вас було затишшя на любовному фронті, то зараз час підготуватися до низки цікавих зустрічей. Припиніть відмовлятися від побачень: варто трохи часу приділити і особистому життю, а то за робочими паперами ви зовсім забули про поцілунки і романтичні прогулянки, правда ж?

 

 

Близнюки

Сьогодні вас наздожене хвиля почуттів, куди б ви не ховалися. Представники знаку так давно не дозволяють емоціям брати гору, що вони переповнюють зсередини, і впродовж дня «вирвуться» назовні. І це чудова новина! Дозвольте собі, нарешті, закохатися по-справжньому. Ось побачите, отримаєте море кайфу, романтики і цілком серйозні перспективи.

 

 

Рак

У п’ятницю коханій людині захочеться вас обійняти, притиснути до себе міцніше і нікуди не відпускати. Виконати подібне прохання не так легко, як здається, але спробувати варто. На вихідні краще запланувати невелику поїздку чи відпочинок, аби провести вільний час з другою половинкою. Або ж влаштуйте прогулянку чи романтичне побачення, щоб порадувати партнера.

 

 

Лев

Леви, готуйтеся до сплеску емоцій! Зважаючи на події, що трапилися нещодавно, п’ятниця буде дуже насиченою. Забудьте про диван і серіали, занотуйте в щоденник перелік найбільш цікавих заходів у вашому місті і запасайтеся квитками на концерти улюблених виконавців заздалегідь. Не забудьте підготувати для цього маску та антисептик. Та зустріч, на яку ви так давно чекаєте, відбудеться незабаром.

 

 

Діва

Протягом цього дня ви відчуєте внутрішню свободу і розкутість, тому легко отримаєте бажану увагу та багато компліментів від коханої людини, представників протилежної статі. Діви можуть бути впевненими на всі сто в своїх почуттях і вірності партнера. Це ваш надійний тил і підтримка в горі і радості – майже як у казці. Зірки радять спланувати на вихідних спільний відпочинок – він буде незабутнім і змусить палахкотіти ваші почуття до ранку.

 

 

Терези

На Терезів очікує романтичний та пікантний день, що точно вас вразить. Із коханою людиною представники знаку позбудуться зайвих думок та зможуть як слід відпочити. Спокій та гармонія – це найкращі ліки від усіх проблем. Присвятіть вечір перегляду спільних фотографій. Це дозволить вам не лише згадати атмосферу щасливого минулого, але і зрозуміти, чого не вистачає в сьогоденні.

 

 

Скорпіон

Згодом Скорпіони зможуть кардинально змінити своє життя, що допоможе позбутися рутини, яка змушує вас почуватися  самотніми. Зміни будуть настільки приємними, що ви забудете всі минулі образи і будете насолоджуватися сьогоденням. Астрологи радять більше часу приділяти коахній людині, і тоді стосунки зроблять представників знаку щасливішими.

 

 

Стрілець

Любовне життя Стрільців цього дня буде сповнене оптимізму і процвітання. Адже зараз у вас є те, що потрібно, для здійснення всіх мрій та сподівань. До того ж, партнер дуже позитивно ставиться до вас. Продемонструйте турботу та будьте чуйними до коханої людини: влаштуйте сюрприз або відверто поговоріть про стосунки.

 

 

Козеріг

У найближчі дні Козероги зможуть віднайти баланс у стосунках. Зокрема, вас вдасться висловити свої почуття партнеру, тому цей день ідеальний для романтичної атмосфери. У любовній сфері на вас очікує багато позитивних подій. Згодом ви таки зможете провести змістовну розмову з коханою людиною, щоб зробити наступний крок у ваших стосунках.

 

 

Водолій

Водолії, відведіть погляд від ноутбука на хвильку! Ви втомилися і зовсім забули про особисте життя. Так не можна! Хапайте другу половинку (а якщо її немає – симпатичного сусіда або співробітницю) і сходіть, нарешті, на омріяну виставу (концерт, кінопоказ). Опісля обговоріть побачене за чашкою чаю або келихом вина. Чудовий план, чи не так?

 

 

Риби

Астрологи рекомендують остаточно викорінити свою нерішучість та сором’язливість. Ви мали достатньо часу на роздуми, і вже, напевно, остаточно вирішили чого хочете. П’ятниця – сприятливий день для нових перемог, і на любовному фронті, зокрема. Наберіться сміливості і запропонуйте колезі разом випити кави в обід, або напишіть смс людині, з якою давно хочете сходити на побачення. Немає нічого неможливого, головне – вперед!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x