Чоловік поцупив телицю у колишньої співмешканки

Чоловік поцупив телицю у колишньої співмешканки

В одному із сіл Тальнівського району чоловік вкрав телицю у своєї колишньої співмешканки. Зловмисник був затриманий та доставлений до райвідділу. Вкрадену худобу повернуто власнику.

Про це повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До працівників Тальнівського райвідділу міліції надійшло повідомлення, про крадіжку в одному із сіл району. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Потерпіла повідомила, що крадіжку помітила вранці. Прокинувшись, жінка не змогла вийти з будинку через двері – ручки були закручені проволокою. Коли вийшла на двір то побачила, що хлів пустий.

Під час проведення розшукових заходів правоохоронці з’ясували, що жителі бачили, як вночі житель сусіднього села, який раніше проживав з потерпілою, вів теличку в невідомому напрямку. Правоохоронці знайшли 43-річного чоловіка та запросили до райвідділу міліції для дачі пояснень. Під час розмови з правоохоронцями підозрюваний зізнався у скоєному правопорушенні. Він розповів, що останнім часом ніде не працює та в такий спосіб вирішив підзаробити. Викрадену худобу мав намір продати, проте вона вночі відв’язалася та втекла.

За даним фактом слідчим відділенням Тальнівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x