Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

У п’ятницю Овни – ідейні ентузіасти й готові звернути гори або дістати зірку з неба. Сміливість дозволить нехтувати перешкодами та хвацько долати бар’єри. Головними мотивами цього дня будуть: особисті потреби, успіх, кар’єрний і професійний ріст, бажання довести, перевершити або перемогти.

 

 

Телець

День подарує казкові можливості, якщо ви не забуватимете простягати руку допомоги близьким і друзям. Ситуація сприятлива до контактів, співробітництва, цікавих зустрічей і далеких поїздок. Сімейні проблеми почнуть непомітно зникати. Ви, як магніт, притягуєте до себе успіх. Робота й зарплата теж порадують Тельців у другій половині доби.

 

 

Близнюки

П’ятниця – одна з найцікавіших, перспективних і продуктивних днів серпня. Багатьох Близнюків чекають вдалі поїздки, контакти із зарубіжними партнерами, зустрічі з цікавими й корисними людьми. Якщо не проґавите низку сприятливих можливостей, то ця доба виявиться доленосною – цілком імовірна зміна місця проживання.

 

 

Рак

Раки нарешті зможуть розслабитися сповна. Вам не лише вдасться змінити звичну обстановку, а й пізнати нові місця або навіть міста. У другій половині дня кохана людина здивує особливим вчинком, на який ви навіть не очікували. Цілком імовірно, що сьогодні Раки отримають радісне повідомлення від рідних або близьких, з якими давно не спілкувалися, або на телефон надійде повідомлення, що сповістить про зарплату. Налаштуйтесь на позитив і кайфуйте від чудових подій.

 

 

Лев

Завершення тижня обіцяє принести емоційний сплеск, енергію, здоров’я й успіх. У п’ятницю будь-яка справа вдаватиметься, а мрії здійснюватимуться, якщо, звичайно, для цього не доведеться зачепити інтереси інших людей. Увечері у вас може з’явитися непереборне бажання змінити коло спілкування, велика ймовірність появи поруч нових знайомих, близьких вам по духу.

 

 

Діва

Зірки рекомендують побільше часу провести в блаженстві, користуючись плодами успіхів, досягнутих раніше. Однак нові справи теж обіцяють солідний прибуток. Ваша енергія і зібраність дозволять творити чудеса. Успіх в дрібницях стане причиною оптимістичного настрою, що також вельми сприяє працездатності. У вашому житті починається яскравий і вдалий період.

 

 

Терези

Для вас настає цікавий день, коли можна активно відпочити і з задоволенням попрацювати. Енергія б’є ключем, тому вам усе вдаватиметься. Ситуація, можливо, зажадає від вас уміння справлятися з додатковим навантаженням. Спробуйте поменше говорити і більше слухати. Субота й неділя – сприятливі дні для поїздок і початку подорожей.

 

 

Скорпіон

Представники цього знаку відчувають гостру потребу бути в курсі всіх подій. Скорпіонам раптом захочеться освоїти якомога більше корисної інформації та вирішити всі проблеми. Сміливо заводьте нові знайомства, вирушайте на екскурсію, зустрічайтеся з друзями та дізнавайтеся щось нове.

 

 

Стрілець

Цієї п’ятниці особливо яскраво проявиться цілеспрямованість Стрільців. Вам буде легко реалізувати творчі задуми, як в індивідуальній, так і в колективній роботі. Результативними виявляться далекі поїздки і відрядження. Увечері подаруйте трохи більше уваги і доброти рідним. У вихідні ви отримаєте справжнє задоволення від спілкування з друзями.

 

 

Козеріг

Сьогодні відбудуться неймовірні події, що змінять ваше світосприйняття й життя. У професійній сфері на Козерогів також чекає успіх і солідний прибуток. Робота стане цікавішою та перспективнішою. Важливо зуміти подивитися на себе з боку, більш-менш об’єктивна оцінка дозволить досягти хороших результатів. У вихідні відпочиньте у вузькому колі друзів. Зараз ваш час!

 

 

Водолій

У боротьбі за справедливість намагайтеся уникати непотрібних конфліктів і непорозумінь. Не довіряйте авантюристам і підлесникам. Натомість зірки радять дослухатися до голосу інтуїції, він вас не підведе. Цікава робота може поглинути Водоліїв повністю. Тож постарайтеся знайти однодумців серед колег, які допоможуть втілити ваші креативні їдеї.

 

 

Риби

П’ятниця буде насиченою й цікавою. Можлива довгоочікувана подорож з коханою людиною або разом із друзями, виконання давніх бажань і задумів. Вас охоплює кругообіг чудових і різноманітних подій, тож у Риб може виникати лише одна проблема – як все встигнути і нікуди не запізнитися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x