Роман Сущенко: “Сьогодні в мене та моїх побратимів другий день народження”

Роман Сущенко: “Сьогодні в мене та моїх побратимів другий день народження”

7 вересня 2019 року Україна повернула 11 бранців Кремля та 24 військових моряків додому. Про це написав на сторінці у фейсбуці колишній політв`язень, заступник голови Черкаської облради Роман Сущенко.

-Це результат титанічних зусиль та роботи президентів України, голів урядів, міністрів, дипломатів громадських організацій, правозахисників, особистих адвокатів, журналістів наших родин і численних міжнародних партнерів та союзників України, міжнародних організацій та установ. Щиро дякую усім людям. Доброї волі тим, хто приєднався до визволення і подарував мені другий день народження. Окремо – моїй родині: коханій дружині, доньці, синові, батькам, братові, рідним та близьким, – зазначив Сущенко.

За словами колишнього політв’язня, уже минуло два роки і життя змінилося кардинально.

– За два роки зроблено немало. Продовжую боротися за повернення інших побратимів, які перебувають в місцях ув’язнення в РФ, на окупованих територіях Донбасу та Криму. Разом створили “Платформу звільнення політ’язнів”,  покликану посилити наші спроможності за межами і всередині країни. Рухаюсь двома шляхами політичним та громадським. Маю серйозні та амбітні плани змінити на краще Україну, Черкаську область, громади, ставлення людей до Вітчизни, до армії, роботи, культури, історії, спорту, довкілля, один до одного, – написав Сущенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x