На Черкащині нетверезий водій скоїв ДТП

На Черкащині нетверезий водій скоїв ДТП

Правоохоронці затримали черкащанина, який скоїв ДТП на Уманщині 20 вересня. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Аварія сталася біля села Паланка Уманського району. Водій автомобіля Mazda не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. У результаті транспорт зіткнувся з авто Chevrolet, за кермом якого перебував 19-річний хлопець, а в салоні – троє пасажирів. Унаслідок ДТП ніхто не постраждав.

Під час з’ясування деталей правоохоронці запропонували кермувальнику пройти тест за допомогою приладу «Драгер». Результат показав 3,60 проміле, що у 18 разів перевищує допустиму норму (0,2 проміле).

За фактом порушення поліцейські Умані на водія склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 4 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння).

Окрім цього, поліцейські встановили, що черкащанин був позбавлений права керування транспортними засобами. Тож йому призначили дві постанови за ч. 1 та ч. 4 ст. 126 КУпАП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x