Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Нарешті вам вдасться трохи перепочити від матеріальних проблем. Вони вирішаться без вашої участі. А поки менше думаєте про роботу і гроші, подбайте про особисте життя. Тим, хто шукає кохану людину, усміхнуться і зірки, і доля. Та й загалом, є шанс створити класні взаємини з близькими.

 

 

Телець

Тельці, виявляється, старт жовтня стане періодом кардинальних трансформацій. Від побуту, стосунків з коханою людиною і до іміджу. Головне, оберігайте внутрішній комфорт. Не поспішайте, усе встигнете. І навіть підвищення вам світить. Тож менше критикуйте інших і насолоджуйтесь атмосферною осінню.

 

 

Близнюки

Нервова система – не залізна, пам’ятайте про це в п’ятницю. Живіть в кайф і не бешкетуйте з будь-якого приводу. Виконуйте побутові і робочі питання без метушні, відповідально й систематично. Зірки радять більше гуляти на свіжому повітрі та зміцнювати імунітет.

 

 

Рак

Зірки знають, що вас надихає найбільше. Тому сьогодні фінанси ще й як потішать! Це однозначно надихне на нові проєкти. Але шалені емоції можуть спровокувати зниження енергетичного запасу. Приємне і ненапружене спілкування з колегами, родичами і коханою людиною – ваші ліки!

 

 

Лев

На хвилі вересневого підйому вривайтесь у не менш енергійний та позитивний жовтень. Поки успіх на вашому боці не бійтеся братися за найсміливіші проєкти, закривати найамбітніші пункти зі свого списку бажань на 2021 рік. Зірки кажуть, що зараз ідеальний шанс.

 

 

Діва

Діви, ви не крокуєте, а біжите по кар’єрних сходах. А слідом збільшуються ваші заробітки! Хоча, і в особистому житті все в рожевому світлі: цікаві знайомства, повна гармонія з коханою людиною та рідними. Здається, в зірок знайшлися улюбленці жовтня!

 

 

Терези

У житті Терезів будуть ще ті гойдалки. Усе відбуватиметься добре, але й незначні труднощі теж траплятимуться. Тому назвати завершення тижня спокійним складно. Зате цікавим – точно. Представники знаку моментально виконуватимуть робочі завдання. А будь-які проблеми можна вирішити самостійно, якщо не опускати руки.

 

 

Скорпіон

Якщо хочеться досягти результату цієї доби, потрібно бути стриманими, й рішучими, не беріть на себе забагато. Скорпіонам треба відгородитися від хаосу і не вирішувати все поспіхом. Зосередьтеся на приємних клопотах: облаштуйте домівку чи зробіть косметичний ремонт.

 

 

Стрілець

Кар’єрний розвиток – ось, що чекає цього дня Стрільців. Якщо ввімкнути раціо, то вдасться досягнути окреслених цілей, ще й вирішити спонтанні проблеми. Енергії і сил вистачить, не переймайтеся. А от в особистому займіть пасивну позицію та стримуйте емоції, аби не образити кохану людину.

 

 

Козеріг

Козероги, змініть свій зодіакальний муд. Якщо будете в усьому сумніватися, то і кроку не зробите на шляху до мрії. А перше жовтня підготувало яскраві звершення й несподівані приємності. Не відмовляйтеся від неочікуваних пропозицій, вони заведуть, куди треба.

 

 

Водолій

Спочатку вам здаватиметься, що випробувань ту мач. Але якщо пройти їх гідно, то вдасться вибратися з остогидлої рутини і конфліктних ситуацій. Сьогодні слухайте свою інтуїцію і звертайте увагу на знаки долі. Не переймайтеся через дрібниці, не бійтеся самотності, не піддавайтесь осінній хандрі.

 

 

Риби

Ваш новий старт почнеться не в 2022 році, а вже цього жовтня. Тож не лінуйтеся й не опускайте руки. Активні та амбітні Риби здатні підкорити всіх і все. Ну і здійснити свій мініплан із захоплення світу. Плануйте важливі справи на початок доби, коли енергія ще перебуватиме на висоті, а потім пливіть за течією і живіть моментом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x