На Черкащині на одній із дільниць почали завчасно рахувати голоси

На Черкащині на одній із дільниць почали завчасно рахувати голоси

У Золотоноші на одній із дільниці почали завчасно заповнювати протоколи про підрахунок голосів. Про це повідомив координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Черкаській області Захар Колісніченко, пише Суспільне.

 

За його словами, на виборчій дільниці №710882, що розташована у Черкаському навчальному центрі, члени дільничної виборчої комісії почали заповнювати протоколи про підрахунок голосів завчасно.

 

“Порушення помітив один із кандидатів, який балотується в окрузі. Він викликав на місце подій поліцію”, — розповів він.

 

В ОПОРІ додали, що відповідно до ст. 87 Закону України «Про вибори народних депутатів України» складення та підписання протоколів про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці здійснюється під час підсумкового засідання дільничної виборчої комісії. Згідно з ч. 3 цієї ж статті на час проведення підсумкового засідання дільнична виборча комісія доручає ведення протоколу засідання виборчої комісії відповідно заступнику голови дільничної виборчої комісії або іншому члену дільничної виборчої комісії. Секретар дільничної виборчої комісії на цьому засіданні вносить відомості до протоколів про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x