Слухачам курсу «Основи підприємництва: відкриття власної справи» розповіли про можливості кар’єрного росту

Слухачам курсу «Основи підприємництва: відкриття власної справи» розповіли про можливості кар’єрного росту

У межах курсу «Основи підприємництва: відкриття власної справи» проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему (NUPASS)» відбувся семінар для слухачів. Про основи кар’єрного росту учасникам розповів керівник проєкту Олександр Тимошенко та депутат Черкаської обласної ради Віталій Коваль.

 

− Семінар, що я проводив, складався із двох частин: теоретичної та практичної. Під час теорії йшлося про те, як людині, яка дійсно хоче отримати нову можливість у кар’єрі, досягнути своїх цілей. Насамперед, варто сформувати план, який починається з оцінки внутрішнього середовища в компанії та можливості такого росту. Далі визначити, які кроки варто зробити і обов’язково встановити чіткі дедлайни. Окремо зауважив, що в будь-якому випадку головне розуміти, що людина отримує досвід й нові знання. Для того, щоб претендувати на кращу посаду, потрібно переконати керівництво, що в тебе є додаткові можливості для розвитку фірми, структури, підприємства, − розповів Віталій Коваль. − Друга частина – це вже практичні приклади конкретних людей, які досягли певних результатів. Важливо, що всі ці люди із Черкас. Тому такі історії успіху набагато краще мотивують, ніж тих людей, кого ми не знаємо особисто.

 

 

Нагадаємо, що в Черкасах стартував семестр курсів «Основи підприємництва: відкриття власного бізнесу» у межах проєкту «Норвегія-Україна». Це вже другий курс. Перший реалізовували цьогоріч в ЧДТУ з березня по червень. Осінній семестр «Основ підприємництва» – це можливість спробувати або вдосконалити себе в підприємництві, адже проєкт має на меті допомогти набути практичних навичок і компетенції для створення й просування власного бізнесу.

Курс створено для ветеранів силових структур, колишніх військовослужбовців ЗСУ, учасників бойових дій і членів їхніх родин, а також – членів родин загиблих військовиків. «Основи підприємництва» допоможуть набути практичних навичок і компетенції для написання бізнес-плану й відкриття власного бізнесу.

 

Програма «Норвегія-Україна» ефективно реалізується в Україні вже протягом 16 років. За цей період її учасниками стали понад 11 тисяч осіб, серед них – більше ніж 1,5 тисячі − це учасники АТО/ООС. Проєкт, який фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії, допомагає ветеранам та членам їхніх сімей соціально адаптуватися та здобути освіту для успішного працевлаштування або організації власного бізнесу. Нині проєкт «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS) реалізується у 25 містах України за різними напрямами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x