«Черкаський Дніпро» поступився команді з Петрового

«Черкаський Дніпро» поступився команді з Петрового

У 23-му турі Першої Ліги «Черкаський Дніпро» вдома приймав «Інгулець» з смт. Петрове (Кіровоградська обл.) Поєдинок завершився перемогою гостей. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

Чемпіонат України. Перша Ліга. Сезон – 2016/17. 23-й тур.
1 квітня 2017 року. м. Черкаси. Стадіон «Центральний».

«Черкаський Дніпро» (Черкаси) – «Інгулець» (Петрове) – 0:2 (0:1)
Голи: 0:1 Мішуренко (17), 0:2 Прошенко (90+3)

«Черкаський Дніпро»: Кучинський, Шопін, Тарасенко(к), Гончаренко, Крамар, Семенина (Сторчоус 50), Скепський, Бушман, Савченко, Ямполь (Шведенко 75), Ковпак (Качур 46)
В запасі: Будюк, Качур, Шурубура, Махарадзе, Маїк, Сторчоус, Шведенко
Головний тренер: Вадим Євтушенко

«Інгулець»: Ганєв, Елла Кен, Запорожець (Кретов 85), Клименко (Прошенко 67), Мішуренко (Немтінов 71), Медведєв, Коцюмака, Боровський, Світличний, Павелько, Ткачов
В запасі: Фастов, Мучак, Джанелідзе, Прошенко, Кретов, Січінава, Немтінов
Головний тренер: Сергій Лавриненко

Попередження: Савченко (42), Скепський (75) – Мішуренко (64)
Видалення: немає

Головний арбітр: Володимир Міланич (Миколаїв)

Перший тайм

З перших секунд ініціативу захопили гості, які вочевидь мали установку на швидкий гол, тому що для проведення атак витрачали чимало сил, попри те, що це були перші хвилини гри. Хоч і не було конкретної впевненості в діях, але навіть без м\’яча підопічні Сергія Лавриненка дуже наполегливо за нього боролися на кожному клаптику поля, тому вдавалося швидко перехоплювати \”сферу\” та розвивати нові атаки.

«Дніпряни», у свою чергу, намагалися взяти м\’яч під контроль і знизити швидкий темп, нав\’язаний суперником. Оборона у «Інгульця» теж була побудована з розумом. Лінія захисту перебувала практично в центрі поля і високий пресинг давав свої плоди. Гості провели кілька позиційних атак. Швидкого голу не сталося, але вже на 17-ій хвилині все таки вдалося зловити на помилці Дениса Скепського, який занадто далеко відпустив м\’яч на оголеному лівому фланзі захисту. Арман Кен Елла скористався цією помилкою і відкинув м\’яч до Запорожця. Тут же послідував проникаючий пас від Запорожця на хід Мішуренко і той, увійшовши у штрафний майданчик пробив з-під захисника у дальній кут воріт. Здавалося б, нічого складного, але удар вийшов дуже сильним і точним. Максим Кучинський зреагував, але не зміг у результаті встигнути за блискавичним польотом м\’яча, який вже був у нього за спиною. 0:1 на користь гостей.

Після забитого м\’яча футболісти «Інгульця» взяли паузу і, обороняючись, економили сили, оскільки витратили їх багато на старті. Тепер почали атакувати «дніпряни», але знову не вдавалося завершувати. Тому практично всі атаки переривалися на підході до штрафного майданчику суперника. Тільки через півгодини гри та десяти хвилин постійних атак наша команда почала пробивати здалеку, звідки і з\’явилися кілька ударів у площину воріт, з якими Ганєв без проблем впорався.

На останні п\’ять хвилин першого тайму знову активізувалися гості та стрімко пішли в атаку. Олексій Савченко сфолив на 42-й хвилині при спробі гостей продертися по лівому флангу атаки та отримав за це жовту картку. До основного часу матчу було додано три хвилини, але «Інгулець» і не думав зупинятися. Атаки тривали і одна з них призвела до небезпечного випаду.

На 45+2 хвилині все той же Запорожець опинився з м\’ячем біля штрафного майданчика, розрізав своїм пасом двох захисників і вивів один на один Армана Еллу Кена, який розстрілював ворота з 15-ти метрів та міг подвоювати перевагу своєї команди ще в першому таймі, але Максим Кучинський в стрибку відмінно зіграв ногами та нейтралізував загрозу. На цьому небезпечні моменти закінчилися і команди в спокійному режимі дограли доданий час.

Другий тайм

На другий тайм команда вийшла з атакуючим настроєм, а також по перерві була проведена заміна позиції. Замість непомітного Олександра Ковпака на поле вийшов Руслан Качур, який був неймовірно мотивований на гру і з перших секунд намагався координувати своїх одноклубників. «Черкаський Дніпро» знову заграв першим номером, але все ще без гостроти в атаці.

На 50-й хвилині по ногах отримав Ігор Семенина і в результаті не зміг продовжити матч. Півзахисник був замінений на Андрія Сторчоуса.

До 60-й хвилині «дніпряни» збільшили оберти і в штрафному суперника сталася найбільш небезпечна атака нашої команди за весь матч. М\’яч опинився у воротарському майданчику гостей, в результаті зробили кілька навісів та завдали цілу серію ударів по воротах, які були блоковані або відбиті. У підсумку підопічні Сергія Лавриненка важкою працею, але зуміли врятувати свої ворота від голу.

На останні півгодини «Інгулець» перейшов в режим оборони та діяв виключно на контратаках. На 64-й хвилині \”гірчичника\” отримав автор голу в наші ворота – Олександр Мішуренко. На думку арбітра, він підігравав собі рукою в момент зі штрафним, який виконував Олексій Савченко. Наша команда продовжувала атакувати, а гості вирішили проводити заміни. Протягом п\’яти хвилин їх було проведено дві. Гра «Інгульця» все більше переключалася на повністю оборонну.

На 75-й хвилині жовту картку встиг отримати Денис Скепський, а Вадим Євтушенко провів останню заміну. Замість Ярослава Ямполя на поле вийшов новачок, який прийшов з молодіжної команди, центральний захисник Дмитро Шведенко. Тиск «дніпрян» продовжувався, але без останнього удару. На 80-й хвилині хороший шанс мав Сторчоус, але після навісу пробив головою трохи вище поперечини. На 85-й хвилині гості вирішили зібрати всі сили в кулак та відтіснити гру від своїх воріт, адже у нашої команди почало виходити пробивати по воротах Ганева.

Сергій Лавриненко провів останню заміну, а команда почала сповільнювати гру в центрі поля та відводити її на половину поля «дніпрян». Арбітр додав цілих п\’ять хвилин до основного часу матчу, а «Інгулець» тим часом кинувся в атаку. Одна з атак на 90+3 хвилині призвела до другого голу, який розставив всі крапки над \”і\” та припинив боротьбу в цьому матчі. Прошенко отримав м\’яч і метрів з 25-ти пробив у дальній кут. Максим Кучинський з ударом не впорався і м\’яч від штанги влетів у сітку. 0:2 на користь гостей. Останню хвилину команди дограли в центрі поля. Як підсумок, образлива домашня поразка.

Наступний матч наша команда проведе за тиждень, 8 квітня, на виїзді. «Черкаський Дніпро» поїде в гості до «Арсеналу» в Київ, який останнім часом демонструє досить непогані результати, багато в чому завдяки колишньому гравцеві «річковиків» – Олександру Батальскому, який нещодавно приєднався до столичного клубу. Тому на нас чекає дуже цікавий матч.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x