Черкащанину, який травмував ножем людей, загрожує до 7 років ув’язнення

Черкащанину, який травмував ножем людей, загрожує до 7 років ув’язнення

Слідчі відкрили кримінальне провадження щодо чоловіка, який поранив ножем п’ятьох людей. Інцидент стався в селі Скородистик, що на Чорнобаївщині, 19 грудня. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Поліцейські затримали 37-річного раніше судимого чоловіка відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчі повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років. Нині вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, чоловік хотів придбати в магазині «Вера» спиртний напій. Однак продавчиня відмовила покупцеві, бо продаж алкоголю в нічний час заборонений.

Опісля він влаштував конфлікт із компанією хлопців, які перебували біля закладу. Правопорушник дістав два ножі та наніс п’ятьом тілесні ушкодження. Потерпілих медики доправили до Чорнобаївської багатопрофільної лікарні, один чоловік від медичної допомоги відмовився.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x