«Мавпи» – перша перемога в новому складі

«Мавпи» – перша перемога в новому складі

«Черкаські Мавпи» здобули наддраматичну та важливу перемогу у Дніпродзержинську. Команда Максима Міхельсона на паркеті суперника виграла з результативним рахунком – 99:94. Причому молодому складу вдалося показати свій характер і вистояти у непростій кінцівці. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

«Черкаські Мапи» – «Дніпро-Азот» – 94-99 (20:26; 27:25;26:24;21:24;)

Черкасці доволі впевнено розпочали матч. На стартових секундах Михайлюк виконав перехоплення і вдарив з гори, чим підкреслив заряд гравців черкаської команди на черговий матч. Хороша гра в захисті та виграний щит дозволили команді Максима Міхельсона повести в рахунку – 8:13. Варто відзначити гру Куліша у ці хвилини, який ще в першій десятихвилинці здобув 7 очок. Відповіли господарі такому ривку «Мавп» двома дальніми влучаннями, які майже зрівняли рахунок. Однак активність Джамала Бойкіна наприкінці періоду дозволила черкасцям його виграти – 26:20.

У другій десятихвилинці команди продовжили доволі результативний баскетбол. Вирівняти ситуацію на паркеті зумів Кадигроб, який відзначився своїм третім триочковим – 30:30. Окрім високого відсотку реалізації дальніх, допомогла стрижням у цьому і агресія в трисекундній зоні. Господарі вирівняли ситуацію у боротьбі за щит і тим самим завдали чимало труднощів помаранчево-чорним. Контраргументом «Мавп» став продуктивний відрізок матчу у виконанні Андрія Кальніченка, форвард черкасців загалом у цій грі здобув 20 очок та 5 підбирань. Наприкінці першої половини Михайлюк та Крівцом обмінялися триочковими атаками і команди відправилися на велику перерву за рахунку 47:51 на користь «Черкаських Мавп».

Друга половина розпочалася з трьошки Михайлюка, яка миттєво зробила приємну для черкасців різницю – 47:54. Свою перевагу у 5-6 балів «Мавпи» зберігали до середини періоду. Після цього своє вагоме слово взяв наддосвідчений Зубрицький. Його два поспіль дальні влучання дозволили «Азоту» зрівняти рахунок 65:65. Виклик щодо дальньої перестрілки підтримали молоді гравці нашого клубу. Михайлюк та Руслов приголомшили суперника своїми атаками з дистанції наприкінці третьої десятихвилинки і все ж дозволили своїй команді виходити на заключний відтинок матчу з мінімальною перевагою – 75:73.

За таких обставин доля напруженої гри мала визначатися у заключному періоді і навіть в останніх атаках. У важливий момент на себе взяли найдосвідченіші виконавці. Бойкін та Кальніченко зорганізували міні-ривок своєї команди, причому форвардам давалися реалізувати дуже складні атаки після однієї з таких рахунок став 84:89.Важливу атаку реалізував Мацейна, однак черкасцям вдалося вигристи свою мінімальну перевагу у цій грі. Вистояли «Мавпи» і під час серії штрафних наприкінці матчу. Фінальна сирена зафіксувала перемогу молодої команди «Черкаських Мавп» у драматичному матчі з рахунком 99:94.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x