У Черкаському районі триває ремонт доріг

У Черкаському районі триває ремонт доріг

Попри війну питання щодо ремонту доріг залишається актуальним. На цьому наголосила голова Черкаської РВА Валерія Бандурко.

У своєму дописі на фейсбуці Валерія Бандурко повідомила, як триває ремонт доріг у районі. Підрядна організація ТОВ «ДС Пром Груп» завершила експлуатаційний ремонт автодороги регіонального значення Р-09 Миронівка-Канів, у напрямку від міста Канева до межі Київської області. Також здійснюється вирізка аварійних дерев, що становлять небезпеку для руху на автодорозі Р-10 /Р-09/ – Черкаси – Чигирин – Кременчук біля с. Межиріч Канівської ТГ.

На автодорозі державного значення Н-01 Київ − Знам’янка підрядна організація ТОВ «Ростдорстрой» провела асфальтування ділянок дорожнього полотна у напрямку с. Косарі Кам’янської ТГ.

Силами підрядних організацій у межах експлуатаційного утримання доріг на дорогах регіонального та державного значення поновлюється горизонтальна дорожня розмітка, здійснюється покіс трави біля бар’єрного огородження, автопавільйонів, тротуарів, сигнальних тумб та дорожніх знаків.

 

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x